به گزارش مشرق، کانال تلگرامی شید تی وی ویدئویی از اهداف رئیس جمهور آمریکا علیه دیگر کشورها منتشر کرد.

علی افشاری، تحلیلگر سیاسی مقیم آمریکا: ترامپ به کاخ سفید و مناسبات جهانی با نگاهی اقتصادی می‌نگرد و جهان را مانند یک قلک بزرگ می‌داند که هدفش افزایش سهم آمریکا از آن است. او سیاست مشخصی نسبت به کشورها در چارچوب «تغییر رژیم» ندارد و تمرکزش تنها بر افزایش منافع اقتصادی آمریکا از دیگر کشورهاست.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۷
    3 0
    ترامپ جیب امریکا پر میکند شما جیب عربها و ۵۰۰۰ هزار کار گزار خودی تا مادامی که امثال ماسک با توئیتر پته امثال شما دارو دسته ضد ایران ضد مردمی رو میکنند و کاسب بودن شما در دکان دین رو میکنند برا مردم ایران دشمن حساب نمیشوند دشمن شمائید
  • NL ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۸
    0 0
    اگر حتی فرض کنیم دغدغه اصلی شخص ترامپ تغییر رژیم نیست، نکته این است: ترامپ مساوی نیست با آمریکا. عمده سیاست خارجی آمریکا در سه ربع قرن اخیر به شهادت تاریخ عبارت بوده از سلطه گری عمدتا با هدف انحصار و غلبه اقتصادی که در این سیاستگذاری، صهیونیستها هم از درون ارگانهای دولتی هم در نهاد تجاری نقش بارز داشته اند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس